• SYFTE
    Syftet är att ditt liv ska bli lättare, mer glädjerikt och mer inspirerande att leva.

Coachning

Vill du skapa förändring i ditt liv? Är du inte nöjd med hur du känner dig? Vill du uppleva något annat? Du kanske vill förändra men vet inte vad du vill ha eller vart du ska gå? Du kanske vill få bättre perspektiv och få mer kraft så att du kan ta ny riktning?

Vi möter olika utmaningar i våra liv och de flesta hanterar vi på egen hand, men ibland är det bra att ta yttre hjälp. Att bli coachad innebär att du får en partner i ditt liv som lyssnar, hjälper till att klargöra och se nya perspektiv. Det öppnar upp för förändring: ny förståelse, kraft, riktning och energi.

Coachning är ett effektivt sätt att frigöra livskraft!

”Jag har fått ett nytt sätt att se på mitt liv och
vilka möjligheter det innehåller.”

Jan Rydberg
fd officer på väg mot nya möjligheter

Syfte

Syftet är att ditt liv ska bli mer inspirerande, lättare och mer glädjerik. Min uppgift är att vara med dig i processen: se med dina ögon samtidigt som jag bidrar med min förståelse och kunskap på ett sätt så att du finner nya lösningar.

Varför coachning?

Av vilken anledning väljer människor att jobba med en coach? Läs mer om mina klienters avsikter.

Upplägg

Vi bokar fem samtal och pratas vid antingen en gång i veckan eller varannan vecka. Samtalen sker per telefon eller på plats i Uppsala. De är 55 minuter långa.

Garanti

Dina behov styr samtalen och jag ska tillsammans med dig skapa klarhet och förståelse som leder till förändring och nya upplevelser av livet. Coachprocessen fortsätter mellan samtalen och jag finns tillgänglig som stöd per telefon eller via mail. Coachningen är till för dig. Är du inte nöjd med coachningen så meddela mig snarast så jag kan se vad jag kan göra för att det ska bli bra.

Faktablad

Vill du ladda ner Faktablad om Gunillas coachning? Faktablad Gunillas coachning.

Till början av sidan